Elegibilitat de l’inversor: “… Els inversors locals tenen prioritat.”

Podreu invertir en projectes del portafoli de tutambé ubicats al vostre municipi, a municipis colindants amb el vostre, o ubicats a la vostra comarca.

Cada projecte ofereix una forma de participació i unes condicions específiques: La vostra inversió es pot materialitzar mitjançant: (i) l’adquisició de participacions de la societat titular del projecte, o (ii) en forma de préstec a la societat destinat exclusivament a la construcció de la planta.. Trobareu les condicions de cada operació juntament amb la descripció del projecte.

1.

El primer pas per a participar és identificar-te.

Envia’ns les teves dades i comunica’ns en quin projecte vols participar, i quin import vols invertir, omplint el formulari de reserva que trobaràs a la fitxa de cada projecte. 

Per a garantir el compliment de la normativa vigent et demanarem que acreditis el teu empadronament (o -si ets una persona jurídica- el domicili social de la teva empresa). (*)

(*) En compliment del Decret Llei 16/2019 els “inversors elegibles” han de constar empadronats als municipis seleccionables, amb una antiguitat superior a dos anys. En el cas de persones jurídiques han de tenir el domicili social als municipis seleccionables amb una antiguitat superior a dos anys, o han de complir els requisits de l’article 9 bis. 3.b de l’esmentat Decret llei.

2. 

Validació de la reserva

Una vegada validem les dades del teu empadronament (o domicili social) la teva reserva adquireix l’estatus de RESERVA VALIDADA, amb la que t’has assegurat el DRET A INVERTIR.

Rebràs una comunicació de validació de la teva RESERVA per correu electrònic.

3.

Seguiment del projecte

Et mantenim informat sobre el procés d’autorització del projecte que has seleccionat.

En compliment del Decret Llei 16/2019 l’oferta de participació ciutadana s’ha de formalitzar abans de l’autorització administrativa (o -segons els casos fins i tot abans del procediment d’informació pública) del projecte. Essent així, la fase de subscripció i formalització del finançament queda a l’espera de l’obtenció dels permisos, llicències i autoritzacions necessaris per la seva construcció.

4. 

Comunicació dels termes i condicions i inici del període de subscripció

Quan el teu projecte s’autoritza i queda definit el seu calendari de construcció ens posem en contacte amb tú i et fem arribar tota la informació i documentació necessàries per a tancar l’operació.

La decisió final sobre la vostra participació, i sobre l’import de la vostra aportació (amb un valor màxim de l’import reservat) quedarà a les vostres mans fins el moment de la subscripció.

5.

Seguiment de la vostra inversió

Durant tot el període de la vostra inversió disposareu d’informació detallada sobre la situació del projecte i sobre els rendiments que aneu obtenint.